Umem ja da radim... (FOTO)

Izvor: Mondo, 03.Jun.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umem ja da radim... (FOTO)

Lepotica koja trenutno boravi u vili "Parova", zbog prozivki da je lenja i da je sponzoruša, odlučila da jedan dan radi u farbici gde će naučiti da sklapa šporete.

Seksi Novosađanka je dobro izgledala u radničkom kombinezonu, cokulama i zaštitnim naočarima dok je sklapala šporete u fabrici "Milan Blagojević" u Smederevu.

"Želim da pokažem da nisam ja samo za izlaske, kafiće, solarijum i bogate momke, već da mogu da radim. Znam da je teško u proizvodnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i želela sam da krenem od najtežeg posla", kaže Nataša Šavija.

Ipak, ubrzo je već počela da posustaje.

"Jako je teško, pretoplo je", govorila je dok je vukla limove iz emajlirnice pogona smederevske fabrike.

Oko nje, u fabrici bile su mahom žene.

"Nikad ne bih rekla da ovako težak posao rade žene", čudila se pevačica, pitajući se gde su muškarci.

Izdržala je Nataša radni dan, kukajući s vremena na vreme kako je posao naporan. Ipak dnevnicu je zaradila, ali je pala od umora.

"Teško je, prevruće je, lim je težak, treba paziti na presi, ne smem da pogrešim kad šrafim, moram da ređam kućište za 'smederevac', nisam popila kafu, ne sme da se puši u pogonu. Stvarno ne znam kako sam izdržala ovaj dan!", rekla je izlazeći iz fabrike.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.