Ulazi u rijaliti sa dva dečka?

Izvor: Mondo, 11.Jul.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulazi u rijaliti sa dva dečka?

Rada Manojlović će, navodno, od septembra biti na drugoj "adresi".

Pevačica Rada Manojlović uskoro bi mogla da postane rijaliti "faca", pošto navodno pregovara o ulasku u Zadrugu 2.

Ovaj rijaliti "proslavio" se ljubavnim trouglovima i bivšim partnerima čije su svađe gledale hiljade ljudi, a sada će i Rada ući ne samo sa bivšim već i sadašnjim dečkom, prenosi "Informer hit".

Da li ste za ukidanje rijalitija?

"Ljudi sa Pinka znaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da Rada i Milan Stanković, iako godinama nisu zajedno, i dalje intrigiraju javnost pa su im ponudili po 100.000 evra za ulazak. Biće zanimljivo videti ih pod istim krovom, a trebalo bi da im se nešto kasnije pridruži i Haris Berković," navodi izvor tog lista.

Možda je i Haris već bivši?

Učešće nekadašnjih Grandovih "golupčića" biće ograničeno, odnosno oni neće morati da ostanu planiranih deset meseci (!) i bore se za nagradu.

"U prvi mah su odbili, naročito Rada koja nije htela ni da čuje zbog Harisa, ali posle nekoliko sastanaka sa Željkom i Milicom Mitrović, shvatila je da to nije loša ideja," rekao je izvor blizak budućim rijaliti učesnicima.

Pogledajte MONDO TV sa Milanom Stankovićem!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.