Ukrasite stan televizorom

Izvor: Dzungla.org, 25.Avg.2011, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrasite stan televizorom

Veliki, mali, LCD ili LED televizori sada kao i sve ostalo mogu biti modni detalj za dekoraciju životnog prostora. Kao nezaobilazan uređaj u većini domaćinstava, od nekada teške kutije postao je pravi ukras koji neki plaćaju i po nekoliko miliona evra.
Njegovo veličanstvo televizor godinama ne prestaje da bude najbolji prijatelj većine ljudi. Često ga se mnogi ne odriču i kada su van kuće, pa i ako su na odmoru traže sobe koje pored lepog pogleda, koji im se pruža kroz prozor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << imaju i televizor.
U kuhinji ili spavaćoj sobi, možda kupatilu ili terasi, za njih uvek ima mesta.
Čak i u nedostatku prostora postoji novi trend. Tradicionalne police, na kojima su bili smešteni stari, teški televizori, zamenili su zidovi na kojima su okačeni novi, moderno dizajnirani i može se reći potpuno elegantni uređaji koji podsećaju na umetničke slike.
Pored karakteristika koje su često bitne kako bi kvalitet slike bio zadovoljavajuć, ove čarobne kutije se danas mogu birati i po boji i materijalu.
U tom slučaju se izbor onih kojima je to veoma bitno svede na to da li je optočen zlatom ili dijamantima, ili je jednostavno presvučen u pravu krokodilsku kožu.
Impresivni detalji poput postolja ili priključaka, koji takođe mogu biti sazdani od plemenitih metala, jednako ulaze u obzir kada se bira ovaj, danas tako svima neophodan uređaj.
Ipak, samo mali broj bogatih pojedinaca može posedovati TV u specijalnom dizajnu koji potpisuje Stjuart Hjuz.

Nedavno napravljeni 'PrestigeHD Supreme Rose' jedan je od njih. Za sada najskuplji, ovaj TV uređaj je pravo bogatstvo koje se može generacijama nasleđivati.
Ukrašen je sa 28 kilograma ružičastog 18-karatnog zlata i sa 72 blistava jednokaratna dijamanta. Vredi oko 1,7 miliona evra.
Jednostavno svakodnevni život bez njih je nezamisliv! Veliki, mali, LCD, plazma ili LED, sada kao i sve ostalo mogu biti modni detalj koji se poput ostalih komada nameštaja može koristiti za dekoraciju životnog prostora.
(Izvor: RTS)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.