Ukrao kola devojci na prvom susretu

Izvor: S media, 31.Avg.2009, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao kola devojci na prvom susretu

Policiji u Mičigenu nedavno je prijavljen neobičan slučaj kradje automobila.

Žrtva je devojka koju je 23-godišnji Terens Mekoj izveo u restoran na njihovom prvom susretu da bi nakon večere pobegao u njenim kolima ne plativši račun.

Devojka je ispričala policiji da je Terensa upoznala nedelju dana ranije u jednom kazinu u Detroitu i da ju je on pozvao da izadju u restoran na večeru, prenele su agencije.

Kada je trebalo da plati račun, Terens je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << devojci rekao da je zaboravio novčanik u njenim kolima i zatražio da mu da ključeve od svog ševroleta s kojim je ubrzo potom nestao bez traga.

Lokalni list "Dejli tribjun" navodi da je policija uspela da identifikuje i uhapsi prevaranta pomoću njegove fotografije i broja telefona koji je poslao na devojčin mobilni telefon.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.