Ukradeno vino vredno 300.000 dolara iz restorana u SAD

Izvor: Beta, 02.Jan.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukradeno vino vredno 300.000 dolara iz restorana u SAD

LOS ANDJELES, 2. januara 2015. (Beta-AFP) - Restoran "Frenč londri" (Francuska perionica), jedan od od retkih američkih restorana s tri zvezdice prestižnog gastronomskog vodiča Mišlen, saopštio je da mu je ukradeno više desetina boca vina ukupne vrednosti od oko 300.000 dolara.

Vlasnik restorana u Juntvilu kod Los Andjelesa Tomas Keler izjavio je da se kradja dogodila za Božić, 25. decembra i da je otvorena istraga.

Prema njegovim rečima, ukradeno je izmedju 40 i 50 >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << boca vina, čija je vrednost procenjena na oko 300.000 dolara.

Vino je ukradeno iz podruma restorana. Ukradeno je vino kalifornijske proizvodnje, ali i čuveni šampanjac Dom Perinjon.

Restoran "Frenć Laundry" proslavio je nedavno 20 godina postojanja i jedan je od najboljih restorana u svetu, kao i jedan od 13 američkih restorana sa zvezdicama Mišlena.

Restoran svaki dan nudi dva gurmanska menija, od kojih je jedan uvek vegetarijanski po ceni od oko 300 dolara bez pića.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.