Ukoliko imate hvatač snova u vašem domu, što pre morate da uradite sledeću stvar!

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukoliko imate hvatač snova u vašem domu, što pre morate da uradite sledeću stvar!

AUTOR:
Lovesensa/M.M.
DATUM I VREME:
14.10.2019. 10:45
Nećete verovati šta sve donosi amajlija koju skoro svi imamo u kući…
Foto: Shutterstock, ilustracija
Prema verovaju Indijanaca, svako ko iznad svog kreveta drži okačen hvatač snova, imaće predivne i najlepše snove i svake noći spavaće mirno i spokojno, piše Lovesensa.
 
Kako bio hvatač snova zaista imao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << efekta, veruje se da mora biti ručno izrađen. Kolut se pravi od vrbe, mrežica od prirodne tkanine, a ukrašava se perjem i perlicama. Originalni hvatač snova ispod koluta treba da ima 3 pera.
U indijanskoj kulturi roditelji stavljaju hvatač snova u dečije sobe kako bi deca bila zaštićena od noćnih mora i negativne energije.
BOLJE DA VAM NE ZUJI U LEVOM UHU Po narodnom verovanju evo šta znači kad vam treperi usna, zuji u uhu, igra vam oko ili obrva!
Foto: Shutterstock, ilustracija
Mreža na hvataču snova treba da liči na paukovu mrežu. Mreža treba da bude vezana u 8 čvorova, jer broj 8 simbolizuje 8 paukovih nogu, a pauk je simbol učenja, mudrosti i energije.
Prema legendi, hvatač snova ima mrežu kako bi se u njoj uhvatili negativni snovi koji nestaju iz hvatača kada Sunce izađe, dok se dobri čuvaju kako bi se jednog dana manifestovali. Takođe, postoji verovanje da hvatač snova treba držati pored prozora u spavaćoj sobi kako bi loši snovi što pre napustili životni prostor.
 
Ipak, hvatač snova ne služi samo za filtriranje snova. Indijanci su ga koristili i kao totem (sveti predmet) koji privlači pozitivnu enegiju i ima moć da neutrališe negativne energetske vibracije.
BLAGO VAMA AKO IMATE BUBE U KUĆI Ovih osam znakova govore da vam uskoro stiže veliki novac!
Foto: Shutterstock, ilustracija
Hvatač snova je lep ukras, naročito ako volite boho stil u enterijeru. Ukoliko želite da njegova magija proradi, važno je da bude napravljen po već pomenutim uputstvima.

Priča koja stoji iza ovog sujeverja je zastrašujuća!
AUTOR: Telegraf/M.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 14:00 Hteli to da priznaju ili ne, ali kod većine ljudi postoji makar mala doza sujeverja. Foto: Shutterstock Još od malih nogu naučeni smo da nikako ne smemo da prođemo ispod merdervina (a kasnije su pridodate i bandere, odnosno stubovi postavljeni u obliku slova A) ukoliko želimo da izbegnemo nesreću.


 
BONUS VIDEO:
Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 


The post Ukoliko imate hvatač snova u vašem domu, što pre morate da uradite sledeću stvar! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.