Ukinuta reklama Žizel Bundšen! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Sep.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinuta reklama Žizel Bundšen! (VIDEO)

Brazilka Žizel Bundšen je najplaćeniji supermodel na svetu. Ali, žene iz Brazila nezadovoljne su kako ih manekenka predstavlja.

Najnoviji projekat Žizel Bundšen je razljutio i političare i sve žene Brazila, zato je i ukinut it svih medija.

Manekenke ne dobijaju kazne za brzu vožnju

Žizel Bundšen: Najseksi mama svih vremena

Pogledajte znojave "Viktorijine anđele" (VIDEO)

Reč je o kampanji donjeg veša za brazilski brend koja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je posle reklama nazvana seksističkom i stereotipnom što je i razloga ukidanja u svim medijima. Radi se o nekoliko televizijskih spotova u kojima Žizel pokušava da smiri supruga pošto mu prizna niz bračnih "grešaka", da mu je slupala automobil, potrošila sav novac sa kreditne kartice, a što je najgore pozvala je svoju majku da živi sa njima.

Bundšenova rešenje nalazi u donjem vešu koji treba da odobrovolji besnog muža. Slogan reklame je: "Brazilka si- iskoristi svoj šarm"!

Istog trenutka je zatraženo da se spotovi ukinu sa televizije uz obrazloženje da kampanja promoviše pogrešan stereotip o ženi kao seksualnom objektu supruga.

- Žizel može da potvrdi da su sve situacije u kampanji samo šale o svakodnevnom životu. Nikako ne bi trebalo da se tumače kao potcenjivačke u odnosu na žene. Bilo bi apsurdno za nas, koji živimo od ženskih simpatija da uradimo bilo šta što bi obezvredilo našeg glavnog konzumenta- rekla je Sandra Čajo direktor kompanije koja proizvodi donji veš,prenosi Blic.

Pogledajte kako to Žizel "manipuliše" muškarcima:

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.