Izvor: N1 televizija, 16.Jun.2021, 14:38

Ujedinjeni festivali Srbije dobili saglasnost od Kriznog štaba za održavanje

Ujedinjeni festivali Srbije saopštili su da su dobili od Kriznog štaba saglasnost za održavanje ovog leta, ali pod uslovima iz bezbednosnog protokola, koji podrazumevaju da mogu da prisustvuju oni koji su vakcinisani, imaju antitela nakon preležanog kovida, ili imaju negativni PCR ili brzi antigenski test.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

ODLUČENO Vakcina, dokaz o preležanom kovidu, PCR ili antigenski test, "ulaznica" za festivale u Srbiji

Izvor: Blic, 16.Jun.2021

Ujedinjeni festivali Srbije (UFS) saopštili su danas da su od Kriznog štaba, pod uslovima iz bezbednosnog protokola, dobili saglasnost da budu održani Arsenal fest od 24. do 26. juna u Kragujevcu i novosadski Egzit od 8. do 11. jula, dok će je "u najskorijem periodu" dobiti avgustovski Lav fest,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.