Uhvatio je ženu u prevari, I TO DRONOM. Kada je video šta radi, psovao je 18 godina braka! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Nov.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvatio je ženu u prevari, I TO DRONOM. Kada je video šta radi, psovao je 18 godina braka! (VIDEO)

Nakon što je njegova supruga počela da prima učestalije pozive da dođe ranije na posao, jedan Amerikanac je posumnjao da ga vara, a uz pomoć drona uspeo je da dokaže svoje sumnje. 

Nakon što je nekoliko puta bezuspešno pokušao i regularnim načinima da otkrije da li ga žena vara, sumnjičavi suprug je odlučio da obriše prašinu sa drona i da neometano snimi celu situaciju iz vazduha.

Na njegovu žalost, njegove sumnje su potvrđene u trenutku kada je video da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << njegova supruga "na posao" ide okolnim putem da bi na kraju završila na parkiralištu gde ga je prvo poljubila, a onda ušla u automobil nepoznatog muškarca.

Kroz ceo snimak možete da čujete i komentar nesrećnog muškarca iz kog isijavaju bes i očaj. U braku su bili punih 18 godina on je mislio da je taj brak dobar. Kada se tog dana vratila kući, on joj je pokazao snimak nakon kog je izbila svađa u kojoj je supruga sve poricala. Naravno, bezuspešno.

Prevareni Amerikanac je nastavio da odgovara na sva pitanja koja su mu gledaoci postavili u komentarima ispod snimka koji je dosad pogledalo više od 725.000 ljudi.

Snimak pogledajte ovde:



(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Uhvatio je ženu u prevari, I TO DRONOM. Kada je vidio šta radi, psovao je 18 godina braka! (VIDEO)

Izvor: Cafe.ba, 15.Nov.2016

Posumnjao je da ga žena vara i nakon što je na sve načine pokušao da sazna upotrebio je i dron koji je, na žalost, potvrdio sumnje

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.