Uhapšeni dileri traže oslobađanje jer Vučić nije najavio policijsku akciju

Izvor: Njuz.net, 20.Jan.2014, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni dileri traže oslobađanje jer Vučić nije najavio policijsku akciju

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Vučić je poslednjih dana uglavnom pričao o izborima i Beogradu na vodi


BEOGRAD, 20. januar 2014, (Njuz) – Narko dileri koje je jutros privela beogradska i novosadska policija zatražili su momentalno oslobađanje, jer veliku policijsku akciju u kojoj su uhapšeni nije u medijima najavio Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.
Miloš Ocokoljić, advokat uhapšenog Ivana Pantića zvanog Lerdi, kaže da je pomislio da je u pitanju greška ili nečija šala, kada ga je pozvao njegov klijent.
- Odmah sam mu rekao da sigurno nije priveden jer ovih dana Vučić nikakvu veliku akciju nije najavio – izjavio je ovaj advokat, koji je kaže da je momentalno nakon ovog poziva bacio pogled na Vučićeve izjave iz prethodnih dana, za slučaj da mu je neka promakla.
- Prvi potrpredsednik je u poslednje vreme uglavnom pričao o izborima i Beogradu na vodi. Takođe je govorio nešto i o Egzit festivalu, ali nijednom rečju nije najavio neku veliku policijsku akciju koja će mnoge uzdrti i koja će se pamtiti – smatra advokat Ocokoljić.
On kaže da mu je nekoliko poznanika iz policije reklo da su i oni sami bili zbunjeni kada su dobili naređenje da treba da krenu u veliku akciju hapšenja narko dilera.




- Policajci su proteklih meseci svake nedelje čitali Vučićeve izjave da bi videli koliko ih posla očekuje. Zbog toga su sinoć mnogi pomislili da će narednih dana moći malo da hvataju krivine, kada im je stiglo naređenje da se spremaju velika hapšenja – izjavio je ovaj advokat i napomenuo da će, ako ne bude uspeo da iznudi momentalno oslobađanje za svog klijenta, njegovo hapšenje bez Vučićeve najave svakako biti uzeto kao olakšavajuća okolnost na suđenju.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.