Uhapšena učesnica Parova!

Izvor: Mondo, 18.Avg.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena učesnica Parova!

U okviru akcije razbijanja elitne prostitucije, učesnica Parova završila u policiji.

Aleksandra Radojević Caca, učesnica rijalitija Parovi, uhapšena je zajedno sa "madam" Željkom Rolović, i nekoliko manekenki, tokom ukrcavanja na jahtu na crnogorskom primorju.

"Informer" piše da je crnogorska policija u Porto Montenegru sprovela akciju razbijanja lanca elitne prostitucije, i da su Caca, Rolovićeva i još nekoliko devojaka odvedene u stanicu.

Kod jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od njih, E.Đ. pronađeno je sedam grama kokaina, a drogu je krila u gaćicama, piše taj list.

Caca je potvrdila da je uhapšena, ali je podvukla da je "čista".

"Posle nekoliko sati ispitivanja puštena sam iz policije jer sam potpuno 'čista'. Jedino je kod te devojke pronađen kokain, mi ostale smo puštene", rekla je ona.

#wolfangels

A video posted by Aleksandra CaCa -Wolf Angels (@aleksandra91caca) on Aug 16, 2016 at 5:21am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.