Uhapšena s drogama nakon tuče sa dečkom!

Izvor: Mondo, 16.Mar.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena s drogama nakon tuče sa dečkom!

Pa, ko drugi nego "šljam američkog rijaliti programa".

Foto: YouTube/screenshot/TLC

  Sećate li se rijalitija "Honey Boo Boo", istoimene klinke koja ide na takmičenja lepote? Njene mame Džun?

Jedan od najkontroverznijih rijalitija koji je emitovan na televiziji TLC svakako je "Honey Boo Boo", rijaliti o američkoj porodici čija ćerka ide na takmičenja za izbore lepote.

Verovatno najgrozniji rijaliti ikada koji je bio emitovan na kanalu TLC >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naglo se završio kada je otkriveno da se mama Džun Tompson, odnosno Mama Džun, zabavlja sa muškarcem koji je bio u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja NJENOG deteta - najstarije ćerke Ane, koja je tada imala osam godina.

"Mama Džun" tu nije stala. Iako je rijaliti ugašen, nije i njena šansa da bude pred kamerama. Dobila je svoj rijaliti "From Not to Hot" u kojem joj je ponuđeno da smrša, promeni navike, vredno trenira i operiše želudac.

A, sada stiže vest da je Mama Džun uhapšena na benzinskoj pumpi u Alabami zajedno sa svojim dečkom Genom Dokom. Neko od očevidaca je pozvao policiju da prijavi nasilje, jer su se njih dvoje potukli, a kada je policija stigla i pretresla ih, našla je i nedozvoljene supstance kod oboje.

Džun je uhapšena, a kod sebe je, između ostalog, imala i "krek" kokain i iglu. Geno takođe, s tim što je on uhapšen i zbog nasilnog ponašanja.

Mračan kraj groznog rijalitija sa decom!

Rijaliti koji je počeo 2012. pratio je Alanu Tompson, odnosno "Hani Bu Bu", šestogodišnjakinju koja se takmiči na izborima za male misice. Pored nje, zvezde su bile i članovi njene porodice, mama, tata i tri sestre.

Ovaj šou "Holivud riporter" je nazvao "potpunim užasom", navodeći da je disfunkcionalna porodica gojaznih, nezaposlenih ljudi željnih slave poslednje što bi publika trebalo da gleda na TV-u. Hanina mama takođe je kritikovana jer je detetu, između ostalog, davala "sokić" pred takmičenja, gazirano piće u koje joj je sipala "red bul" da bi malo živnula.

Foto: YouTube/screenshot/TLC

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.