Uhapšena glumica Deril Hana (FOTO)

Izvor: S media, 31.Avg.2011, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena glumica Deril Hana (FOTO)

Glumica Deril Hana bila je uhapšena među nekoliko desetina protestanata koji su protestvovali ispred Bele kuće.

Želeći da zaštite životnu sredinu i spreče izgradnju gasovoda, protestanti na čelu sa glumicom Deril Hanom okupili su se ispred Bele kuće.

Tara Rid nije planirala da se uda!

Džoan Kolins: Još uvek upražnjavam seks!

Pogledajte kako repuje En Hatavej! (VIDEO)

Protest je održan zbog odluke američkog predsednika Baraka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Obame da kompanija "TransCanada" izgradi 2700 km dug gasovod, prenosi Blic. Protestanti smatraju da će ovaj projekat narušiti životnu sredinu.

- Zaustavite izgradnju "Kejston" gasovoda. Recite ne gasovodu!, vikala je glumica zajedno sa protestantima, dok su joj specijalci stavljali lisice na ruke.

Stejt Department je doneo odluku da taj gasovod neće narušiti životnu sredinu, ali protestanti ne smatraju tako, pa su odlučili da se bore protiv te odluke.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.