Izvor: Blic, 28.Apr.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen reper Snup Dogi Dog

Uhapšen reper Snup Dogi Dog

Na londonskom aerodromu Hitrou uhapšen je poznati reper Snup Dogi Dog. Snup je sa svojom svitom upao u aerodromski frišop i namerno razbijao boce viskija. Kada je obezbeđenje reagovalo, Snup se potukao sa policajcima i, naravno, završio u pritvoru.

Teri Hačer povredila oko

Jedna od glavnih glumica serije 'Očajne domaćice', Teri Hačer imala je mali peh na snimanju. U jednom momentu eksplodirala je sijalica i komadić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stakla se zabio u njeno desno oko. Doktori su hitno intervenisali i spasili povređenu Teri. Sada nosi zavoj preko oka i pauzira sa snimanjem dok se ne oporavi.

Al Paćino u 'Ocean’s 13'

Serijal filmova pod zajedničkim nazivom 'Ocean’s' okuplja pravi glumački holivudski krem. U novom nastavku, 'Ocean’s 13', uz glavnu zvezdu Džordža Klunija, najverovatnije će se pojaviti i Al Paćino. Priča se da će u istom filmu zaigrati i Andželina Džoli sa Bred Pitom. Biće tu i Met Dejmon, Endi Garsija i drugi.

'Kanda, Kodža i Nebojša' večeras u Domu omladine

Beogradska grupa 'Kanda, Kodža i Nebojša' održaće koncert večeras, u velikoj sali Doma omladine, sa početkom u 21 čas. Oni su prošle godine snimili album 'Prekidi stvarnosti', koji je još uvek aktuelan i sa koga će izvesti veći deo pesama. Beogradsku publiku će takođe podsetiti na stare hitove, a ceo koncert će biti sniman zbog mogućeg objavljivanja DVD izdanja. Cena karte je 500 dinara, a kao gosti predstaviće se mladi bendovi 'Elektrolasta' i 'Manisent i mentalnost'. Nakon ovog nastupa 'KKN' nastavljaju turneju po Srbiji, a u toku meseca maja očekuje ih i nekoliko koncerata u Sloveniji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.