Uhapšen Kanađanin koji je napao gitaristu Oejzisa

Izvor: Blic, 09.Sep.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Kanađanin koji je napao gitaristu Oejzisa

Kanađanin koji je napao gitaristu britanske grupe "Oasis" Noela Galagera na koncertu u Torontu je uhapšen, a zatim pušten da se brani sa slobode.

Koncert grupe Oasis: Trenutak kada se napad dogodio

Kako je saopštila policija, Danijel Saliven (47) iz Pikeringa u Ontariju bi trebalo da se pojavi na suđenju koje će biti održano 24. oktobra zbog napada na britanskog gitaristu.

Poručnik policije u Torontu Toni Vela je rekao da je Salivan pušten iz pritvora nakon što je obećao da će se pojaviti na suđenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen napadač Noela Galagera

Izvor: RTS, 09.Sep.2008

Kanađanin koji je napao pevača britanske grupe "Oejziz" (Oasis) Noela Galagera na koncertu u Torontu je uhapšen, a zatim pušten da se brani sa slobode. .Kako je saopštila policija, Danijel Saliven (47) iz Pikeringa u Ontariju bi trebalo da se pojavi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.