Udaje se Soraja?

Izvor: Mondo, 27.Mar.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se Soraja?

Starleta navodno zaprošena, evo ko je mladoženja!

Domaća štampa prenosi da je starleta Soraja Vučelić zaprošena, i da će se udati za bogatog Rusa po imenu Vladimir.

Reč je, prenosi "Informer", o nasledniku tajkuna, a Soraja ne želi da druge detalje o njemu iznosi u javnost.

Pokazala sam četvorogodišnjaku Sorajinu sliku, evo šta je rekao

"Ne bih komentarisala svoj privatni život. Nadam se da nikada nećete saznati ko mi je dečko. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Istina je da sam zaljubljena u mladića koji je najlepši na svetu. Osim lepote, poseduje i brojne druge kvalitete na koje sam definitivno pala. Ne pamtim kada sam bila srećnija," rekla je starleta za "Informer HIT".

Vučelićeva je prošle godine deportovana iz Srbije i zabranjen joj je ulazak u našu zemlju. Otada, vreme je provodila uglavnom u rodnoj Crnoj Gori. List dodaje da par sada vreme provodi u Moskvi, i da je veza trajala tek tri meseca pre nego što je Vladimir Soraji na ruku stavio prsten vredan 150.000 evra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.