Udaje se Anabela

Izvor: Dzungla.org, 20.Sep.2012, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se Anabela

Pop pevačica Anabela Bukva, eks Đogani, verila se na žurki Televizije „Pink“, na beogradskom splavu „Fristajler“ u ponedeljak uveče. Ljubavna veza koja je započeta veoma burno krunisana je veridbom.

Pevačica i sarajevski biznismen su došli zajedno na proslavu 18. rođendana „ružičaste televizije“. Bili su u separeu s prijateljima, ne razdvajajući se jedno od drugoga. U jednom trenutku, Andrej je izvadio prsten i zaprosio Anabelu.
Od uzbuđenja, pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << je počela da plače. Nije mogla da sakrije sreću pa je odmah prsten pokazala svima, a najpre fotoreporterima, koji su zabeležili ovaj lep događaj.
Sudeći po njenom ponašanju i reakciji kada je ugledala plavu plišanu kutijicu u kojoj se nalazio verenički prsten, nije znala da će se prosidba desiti te večeri.
Bila je zbunjena i iznenađena.
Njihovu vezu su od samog početka pratile brojne kontroverze. Prvo su mediji spekulisali da je Atiljas imao problema s drogom, a onda je otkriveno da je njegova bivša devojka u drugom stanju. Andrej je nedavno postao i otac, ali ga to nije sprečilo da ostane u vezi sa Anabelom.
Iako se u medijima u poslednjih mesec dana spekulisalo o tome kakav je odnos između Anabele Bukve i njenog 11 godina mlađeg dečka Andreja Atijasa nakon što je on dobio dete s Jasminom Skender, bivšom devojkom, čini se da je ljubav jača nego ikada.
Dolazak na svet malog Leona, izgleda, nije narušio njihovu romansu i Anabela je činjenicu da njen dragi ima sina sa drugom ženom prihvatila na najbolji način.
Lepa pevačica je u poslednje vreme češće u Sarajevu nego u Beogradu, a gde će živeti nakon svadbe, ostaje da vidimo.
(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Udaje se Anabela

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Sep.2012

Pop pjevačica Anabela Bukva, eks Đogani, vjerila se na žurki Televizije „Pink", na beogradskom splavu „Fristajler" u ponedjeljak uveče. Ljubavna veza koja je započeta veoma burno krunisana je vjeridbom. Pjevačica i sarajevski biznismen su došli zajedno na proslavu 18. rođendana „ružičaste...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.