Učesnik rijalitija davio dete!

Izvor: Mondo, 03.Sep.2017, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učesnik rijalitija davio dete!

Uhapšen je i optužen za nasilje u porodici!

Neimenovana trinaestogodišnjakinja prijavila je svom terapeutu da je otac Kris Blinston dva puta davio nakon svađe u njegovoj kući na Floridi.

Blinston se razveo od njene majke, i devojčica je bila u poseti kod oca bez nadzora, kada je on "poludeo" i počeo da je vređa.

"Napao me je i tukao, i onda mi obema rukama stegao vrat. Deset sekundi nisam mogla da dišem. Pustio me je, a ja sam zavrištala - >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << daviš me, šta to radiš? Opet me je zgrabio za grlo i davio još šest-sedam sekundi," rekla je devojčica.

Blinston je uhapšen i optužen za nasilje u porodici, a zatim je položio kauciju od 6.000 dolara i pušten je da se brani sa slobode.

Blinston ima 43 godine i bio je marinac u američkoj vojsci. Nagrađen je više od 20 puta raznim priznanjima za primernu službu. Otac je troje dece, od kojih je trinaestogodišnjakinja najstarija.

Takmičio se u šestoj sezoni rijalitija "Ink masters", gde je pokazao svoje umeće tattoo majstora.

PROVERILI SMO: Koliko boli tetoviranje lica?



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.