Ubijena Instagram zvezda u Bagdadu (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Sep.2018, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijena Instagram zvezda u Bagdadu (FOTO, VIDEO)

Instagram model i zvezda "izrešetana" je u četvrtak popodne u Iraku.

Foto: Instagram/its.tarafares

  Instagram zvezda iz Iraka, Tara Fares (22), ubijena je na ulicama Bagdada u četvrtak popodne.

Vest o njenoj smrti su prenele iračke vlasti i otkrile da je nekoliko naoružanih muškaraca otvorilo vatru na nju nasred ulice u delu grada pod nazivom Kam Sara.

Tara je primljena u bolnici s tri rane od metaka, a lekari nisu mogli da urade ništa da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je spasu.

Nije poznato i dalje ko su ljudi koji su je ubili, ali njena smrt je nastupila samo nekoliko nedelja nakon što su ubijeni i Rafif al Jaseri, vlasnik "Barbie" centra za lepotu i Raša al Hasan, ekspert za lepotu i menadžer u jednom drugom salonu za lepotu u Bagdadu. Obojica su umrla usled "misterioznih okolnosti".

Tara je imala skoro tri miliona fanova na svom Instagram profilu, a važila je za influenserku u oblastima mode i lepote, dok je redovno objavljivala selfije kako bi pokazala koju šminku je stavila. Njeni fanovi su je takođe voleli zbog toga što je glasno govorila o ljudskim pravima i pravima žena u konzervativnom državi.

View this post on Instagram

Hey everybody wassup

A post shared by Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) on Sep 10, 2018 at 8:16am PDT

View this post on Instagram

I know u thinking I’m heartless i know u thinking I’m cold ❄️

A post shared by Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) on Aug 13, 2018 at 1:36am PDT

View this post on Instagram

You know what, I’m happy. Yeah things aren’t perfect but they’re going okay. Some days are bad, but then again some days are better. I have a lot to be thankful for and I know it’s all going to work out in the end. #tarafares

A post shared by Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) on Jul 9, 2018 at 11:26am PDT

View this post on Instagram

✽~ ‏ㅤ ‏ㅤ وإن عطاك الوقت عدة خيارات قدم لقلبك .. ما يليق بـ مقامة

A post shared by Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) on May 18, 2016 at 7:48am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.