Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO LUKSEMBURG – SRBIJA Pet izmena u odnosu na Portugaliju

Kvalifikacije su za Srbiju završene. Tako je posle poraza od Portugalije prozborio Dušan Tadić. I, nije daleko od istine. Tadića neće biti u sastavu na gostovanju Luksemburgu. Ali, mora da se igra.
Na meču Palmeiras – Fluminense, naša kladionica nudi kvotu 3.95 za igru X-1.
Mora, zbog činjenice da od ovog duela počinje renoviranje “orlova”. U svakom pogledu. Defanzivna taktika Ljubiše Tumbakovića protiv Ronalda i društva, doživela je krah. Kako je i obećao, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Tumbaković je za njegov drugi meč u ulozi selektora napravio nekoliko izmena. Ne i na golu. U odnosu na prethodni meč, osim Tadića, nisu Maksimović, Nastasić, Matić, Lazović i Kostić.
U Lavovu nas je eksperiment tadašnjeg selektora preskupo koštao. Tada mu nije bilo ni mesto, ni vreme. Sada jeste. Jer, kako reče Tadić…
Tok meča pratite na našem portalu.
LUKSEMBURG – SRBIJA
Stadion: Žozi Bartel. Sudija: Orel Grinfeld (Izrael).
LUKSEMBURG: Moris – Gerson, Šano, Karlson – Rodrigez, O. Til, Bareiro Martins, Jans – V. Til, Devil, Sinani.
SRBIJA: Dmitrović – Rukavina, Spajić, Maksimović, Kolarov – Lukić, Milivojević – Katai, Milinković Savić, Ljajić – Mitrović.
 

The post UŽIVO LUKSEMBURG – SRBIJA Pet izmena u odnosu na Portugaliju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.