Izvor: Press, 06.Sep.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) IŠČEKIVANJU JE KRAJ! POČELA JE ZADRUGA 2! Kija se vratila na mesto USPEHA!

Druga sezona "Zadruge 2", rijalitija koji će pomeriti sve standarde kada je ovakav televizijski format u pitanju, počinje uskoro na televiziji Pink!
21.11 - U zatvoru Zadruge 2 postoji i dosije Kristine Kockar. Ognjen je otkrio da će svako ko ne bude dobar završiti u zatvoru i to je novina od ove sezone.
 

 
20.55 - Kija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stigla na mesto uspeha. Kockareva je ušla u Zadrugu 2 gde će promovisati novi singl "Potpis":

 



20.43 - Umetničko scenski program je spreman:

 
20.35 - Publika je spremna za spektakl:

 
20.30 - U ovoj prodavnici će zadrugari kupovati ove sezone:

20.25 - Pogledajte galeriju umetničkih dela:

20.15 - Miki Đuričić je otkiro šta su mu tražili učesnici, ali i da li će im to ispuniti. Pogledajte:

 
Preko 50 zadrugara je spremno da zakorači na najlepše imanje na Balkanu, a niko od njih ne krije da će ovo za njih biti ubedljivo najveći izazov ikada, s obzirom na to da će milionski auditorijumom svoje favorite pratiti dvadeset i četiri časa dnevno.
 
Informer
 
 
 
Učesnici će boraviti u prostorijama sa različitim originalnim umetničkim delima iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope. Kompanija Pink kupila je i nekoliko mlaznih odela, kojima će, kao jedan od načina, Veliki šef slati svoja pisma. Takođe, u Zadrugu je stigla i flota jahti, brodova, čamaca, skutera, gondola, kao i brod Kolumbo, koji će ploviti u morskom zalivu Imaginarijuma.

 
U ovom najvećem projektu spojiće se i tri epohe - 16, 17. i 21. vek, što je samo jedan od razloga zašto večeras od 21 sat morate biti uz televiziju Pink i portal Pink.rs, koji će iz minuta u minut prenositi useljenje zadrugara u impresivni grad nadomak Beograda. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZADRUGA 2 POČELA UZ SPEKTAKL Željko Mitrović otvorio drugu sezonu, stigao sa Kijom Kockar NA GONDOLI (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Sep.2018

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović otvorio je šou program "Zadruga" dolaskom na gondoli, a društvo mu je pravila pobednica prethodne sezone, Kristina Kija Kockar.

Nastavak na Blic...

ZADRUGARI SU SE USELILI U IMAGINARIJUM: Sa osmehom su ušli u impresivni grad I NE SLUTE ŠTA IH SADA ČEKA! (VIDEO)

Izvor: Press, 07.Sep.2018, 05:32

Druga sezona "Zadruge 2", rijalitija koji će pomeriti sve standarde kada je ovakav televizijski format u pitanju, počinje uskoro na televiziji Pink! . 04:47 -...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.