UŽAS U TALENTU: Ispustio ženu na glavu! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 18.Jul.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U TALENTU: Ispustio ženu na glavu! (VIDEO)

Dogodilo se ono čega su se svi pribojavali...

Američka verzija emisije "Ja imam talenat" skuplja mnoge koji žele da se pokažu svetu i pobede na ovom takmičenju za najraznovrsnije talente, ali poslednja emisija je pokazala da uprkos svim veštinama koje takmičari poseduju, nešto uvek može da pođe po zlu.

Meri i Tajs su muž i žena koji izvode akrobacije na trapezu, a ono što je "specifično" u vezi sa njihovom tačkom je to što je Tajs slep. On je povrh >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << toga u okviru finala njihovog izvođenja stavio povez na oči i trebalo je da tako uhvati Meri za noge koje se bacila glavom ka podu.

Klinka POKIDALA! (VIDEO)

Međutim, na užas svih prisutnih, ona mu je iskliznula iz ruku i pala na glavu! Usledila je mučna tišina, a Tajs je nesigurno upitao da li mu je žena dobro, dok je on i dalje visio na trapezu.

DRAMATIČNO u emisiji "Ja imam talenat"! (VIDEO)

Nakon nekoliko trenutaka, Meri je ipak ustala, a sudija Mel B je srećno uzviknula da je akrobatkinja dobro.

Pogledajte njihov nastup i nezgodu koja je usledila na kraju, ali srećom niko nije povređen!



Izvor: YouTube/America's Got Talent

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.