UVALI JOJ JEZIČINU! Mladoženja je sočno poljubio KUMU, a kad je MLADA videla - HAVARIJA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVALI JOJ JEZIČINU! Mladoženja je sočno poljubio KUMU, a kad je MLADA videla - HAVARIJA! (VIDEO)

Puče šamarčina k'o ništa.

Zamislite zabavnu situaciju (zabavnu onima koji gledaju, učesnicima svadbe malo manje) da mladoženja posle svečanog čina venčanja krene da ljubi kumu, strastveno, u usta? Ah, stara fora, ali uvek dobro zvuči. U ovom, najverovatnije nameštenom snimku, vidimo upravo takvu situaciju. Mladoženja je navalio kao nezdrav, pa je onda mlada, videvši to, preduzela mere. I to tako sa su i ona i kuma ostale u gaćama. Pogledajte:

Pogledajte OVDE u kom filmu je glumio Đole Đogani. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE IDE VAM SAN NA OČI? Uz ovaj prost "trik" ćete zaspati DOK KAŽEŠ KEKS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2017

Neverovatan rezultat istraživanja! Ovo je tako prosto!..Svima nam se desilo, bar nekad, da ne možemo da zaspimo pred neki važan sastanak ili putovanje, iako nam je san tad najpotrebniji...Građani su na ulici zatekli 15000 NOVČIĆA, evo otkud oni tu! (FOTO)..Maska za spavanje, umirujuća muzika,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.