USB vibrator – zadovoljstvo pri ruci (Video)

Izvor: Dzungla.org, 28.Avg.2011, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USB vibrator – zadovoljstvo pri ruci (Video)

USB nije samo praktičan 'čuvar' svega i svačega, on je inspiracija dizajnera širom sveta koji su ga pravili u raznim oblicima - kao otvarač za flaše, mini ram za sliku... a sada i kao vibrator.

Duet je fleš od 8 ili 16 GB, ali i diskretan vibrator koji se napaja energijom preko USB priključka na računaru.
Njegovi tvorci Ti Čeng i Majkl Topolovac, dizajeneri iz San Franciska, kažu da su na ideju da naprave USB vibrator došli nakon što su imali priliku da čuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << žene koje se žale kako seksi igračke uglavnom imaju komplikovano punjenje energijom.

'Slušao sam razgovor dve drugarice o tome kako su nezadovoljne seksi proizvodima. Pogodilo me je to što postoji velika razlika između onoga šta ženama treba i šta im se u prodavnicama nudi“, kaže za 'Dejli mejl' (Daily Mail) Topolovac.
Duet fleš je izrađen od metala i silikona, sa nečujnim motorom koji ima pet brzina. Vodootporan je do tri metra dubine i dostupan u tri boje.
Sa jednim punjenjem može da radi četiri sata.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.