UŠAO NOVI TAKMIČAR, spajali ga sa Anom Korać! Zgodni maneken zbog kojeg su zadrugarke već POLUDELE, a on bacio oko na NJU

Izvor: 011vodič.com, 05.Nov.2019, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŠAO NOVI TAKMIČAR, spajali ga sa Anom Korać! Zgodni maneken zbog kojeg su zadrugarke već POLUDELE, a on bacio oko na NJU

Sinoć je u “Zadrugu” ušao novi takmičar, koji je bio veliko iznenađenje za sve.
Nakon što je voditelj Ognjen Amidžić saopštio ko je ove nedelje izbačen iz rijalitija, ubrzo je ušao i novi učesnik, zgodni maneken Bojan Đukić.
Njega znate iz mnogih spotova, a glumio je i za Anu Korać.
Čim je ušao, Bojan je istakao da mu je Mina Vrbaški simpatična i da s obzirom na to da ulazi u “Zadrugu” kao slobodan momak, možemo da očekujemo da će pokušati >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da je osvoji.
Da li će zbog ovoga imati problema sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim se Mina simpatiše, ostaje da vidimo.

The post UŠAO NOVI TAKMIČAR, spajali ga sa Anom Korać! Zgodni maneken zbog kojeg su zadrugarke već POLUDELE, a on bacio oko na NJU appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.