UREĐAJ ZA LJUBLJENJE NA DALJINU JE NOVI KRIK TEHNOLOGIJE: Kinezi patentirali neobičnu spravu koja pomaže parovima koji su razdvojeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 06:56

UREĐAJ ZA LJUBLJENJE NA DALJINU JE NOVI "KRIK" TEHNOLOGIJE: Kinezi patentirali neobičnu spravu koja pomaže parovima koji su razdvojeni

Da li biste i Vi koristili ovu tehnologiju?

Parovi koji su u vezi na daljinu, uskoro bi sem što se gledaju preko video četa i čuju telefonom, mogli i da se "ljube" zahvaljujući pomalo bizarnom uređaju nastalom u Kini.

Uređaj koji izgleda u obliku pravih usana, napravljen je od pokretnih usana presvučenih silikonom, a pokreće se putem aplikacije. Zainteresovani mogu da ga kupe za 37 dolara preko "“Taobao"

Kako se navodi, on se pokreće putem senzora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji oponašaju stvarni ugođaj, pokrete ali i toplinu usana kod poiljupca. Uređaj je kreirao univerzitetski tim u kineskoj provinciji Đangsu, a Jiang Zhongli je identifikovan kao vodeći pronalazač, prenosi Global Times.

Ovaj pronalazak posebno je namenjen parovima koji su razdvojeni daljinom, ali kako se navodi, može se koristiti i putem virtualnog upoznavanja ljudi na internetu.

“Na fakultetu sam bio u vezi sa devojkom na daljinu, tako da smo međusobno kontaktirali samo telefonom. Odatle je potekla inspiracija za ovaj uređaj”.

Uređaj se koristi tako što se u njega stavi donji deo telefona, te ste u mogućnosti da gledate osobu sa kojom "se ljubite" na ekranu dok traje intimni čin razmene nežnosti.

Remote kissing device for long-distance lovers, invented and patented by Chinese university student in Changzhou City.

The mouth-shaped module, served as an inducing area for lovers to make the kiss and then it can transfer kiss gesture to the "mouth" on the other side. pic.twitter.com/5i2ogMiUXe

— China in Pictures (@tongbingxue) February 22, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.