ULETEO IM VATROMET U STAN: I umalo napravio pokolj dvoje dece (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jan.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULETEO IM VATROMET U STAN: I umalo napravio pokolj dvoje dece (VIDEO)

Dvoje dece, majka i deka, prestravili su se kada im je u stan uletela vatrometna raketa. Koliko stvari treba da se poklopi da bi se ovako nešto desilo

Da novogodišnji praznici znaju da budu itekako opasni, svedoči situacija u kojoj se našla jedna porodica, dok je sa prozora posmatrala doček. Majka sa dvoje dece, starosti 5 i 12 godina, i deka, prestravili su se kada im je u stan uleteo vatromet.

Našli su se u situaciji opasnoj po život, ali na sreću, svi su preživeli. Zadobili su opekotine i prebačeni su u bolnicu.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ULETEO IM VATROMET U STAN I umalo napravio pokolj dvoje dece

Izvor: medio.rs, 04.Jan.2015

Dvoje dece, majka i deka, prestravili su se kada im je u stan uletela vatrometna raketa. Koliko stvari treba da se poklopi da bi se ovako nešto desilo..Da novogodišnji praznici znaju da budu itekako opasni, svedoči situacija u kojoj se našla jedna porodica, dok je sa prozora posmatrala doček. Majka...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.