UKOLIKO NASTAVI EKSPLODIRAĆE! Hulk iz Brazila i dalje ubrizgava otrovna ulja, ne haje za upozorenja lekara, a ruke je IZDEFORMISAO /FOTO/

Izvor: 011vodič.com, 01.Jun.2020, 13:09

UKOLIKO NASTAVI EKSPLODIRAĆE! Hulk iz Brazila i dalje ubrizgava otrovna ulja, ne haje za upozorenja lekara, a ruke je IZDEFORMISAO /FOTO/

Momak iz Sao Paola koji se amaterski bavi bodibildingom ponovo je pod lupom javnosti, zbog izgleda.
Valdir Segato široj sportskoj javnosti postao je poznat pre dve godine.
Ovaj 52-godišnji brazilski bodibilder navukao je gnev svih ljubitelja bodibildinga, jer u svoje telo ubrizgava otrovna ulja kako bi što više povećao mišićnu masu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<

Nekadašnji građevinski radnik je toliko povećao mišiće, da često dobija komentare da će mu eksplodirati, a kako ističe želi da postane kao Hulk, te da se i dalje divi Arnoldu Švarcenegeru.
Segato je veoma popularan na društvenim mrežama, gde ga prati veliki broj ljudi, ne samo iz Brazila, već iz celog sveta.

Posted by Valdir Segáto Segato on Sunday, July 16, 2017

On je nekoliko puta dobio upozorenje od lekara da zdravlje dovodi u opasnot ubrizgavanjem otrovnih ulja, ali on za to ne mari.
Njegova opčinjenost uljima koja koristi ide toliko daleko da je sebi nadenuo nadimak Sintol, zbog susptanci koje unosi putem igle u mišiće.

Posted by Valdir Segáto Segato on Sunday, June 18, 2017

Ovo ulje u od mišića pravi nešto poput balona na naduvavanje, te se veoma brzo povećavaju. Samo mala količina sintol ulja može da dovede do trajnih posledica, odumiranja mišića, sepse, amputacije i smrti, a Valdir je toliko sintola ubrizgao da je svoje telo potpuno transformisao.
Segato ističe da ga je sport sačuvao od narkotika, a kada je pre sedam godina krenuo da “radi” na sebi imao je 50 kilograma, a sada ima oko sto.
Na kraju, on se toliko divi mišićima da ne dotiče to, što od tolike količine otrova u organizmu, može da dovede do fatalnog ishoda.


The post UKOLIKO NASTAVI EKSPLODIRAĆE! Hulk iz Brazila i dalje ubrizgava otrovna ulja, ne haje za upozorenja lekara, a ruke je IZDEFORMISAO /FOTO/ appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.