UHVAĆEN NA DELU: Mladića uhapsili dok je opštio sa konjem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆEN NA DELU: Mladića uhapsili dok je opštio sa konjem!

Krišom ulazio u štalu.

Muškarac koji je priznao da je imao seks sa ponijem, imao je sreće, pa neće biti poslat u zatvor. Trevis Vagner (22) umesto zatvora, moraće da plati kaznu, ali i da se kloni svoje braon-bele žrtve i njene porodice.

Vagner je imao seks sa životinjom u nekoliko navrata pošto je krišom ulazio u jednu štalu u Pensilvaniji, u Lankaster okrugu. Uhvaćen je kada je vlasnik konja policiji prijavio čoveka koji je, kasno noću, bio na njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imanju.

Vlasnik je naveo da je video da muškarac ulazi u njegovu staju, gde su goveda i poni. Osuđen je na dve godine uslovno i mora da plati skoro 1.700 dolara kazne i troškova suđenja.

Sudija mu je takođe naložio da ne sme da ima kontakt sa žrtvom ili žrtvinom porodicom.

Vagner se prvobitno suočavao sa optužbama za provalu, što je moglo da ga “smesti” u zatvor na period do 10 godina. Ali zahvaljujući tome što je priznao krivicu, kažnjen je samo za ulazak na tuđ posed i seks sa životinjom.

Mnogi se u komentarima  na društvenim mrežama izjašnjavaju da ovakva kazna nije dovoljna za sprečavanje perverznjaka koji ugrožavaju prava i život nevinih životinja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.