Izvor: Blic, 07.Okt.2020, 18:56

UHAPŠEN ALEKSANDAR LAZIĆ Muzičar i bivši učesnik rijalitija u stanu imao veliku količinu NARKOTIKA

Reper i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Aleksandar Lazić (32) zvani Sale Thru uhapšen je danas kada je policija u njegovom stanu na Novom Beogradu pronašla veću količinu droge.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen reper: U stanu pronađena veća kolićina narkotika

Izvor: B92, 07.Okt.2020

Reper Aleksandar Lazić (32) poznatiji kao Sale Trum uhapšen je danas kada je policija u njegovom stanu na Novom Beogradu pronašla veću količinu droge...Kako prenose mediji, pretresom je pronađeno preko jedan kilogram marihuane u različitim pakovanjima, 871 tableta ekstazija kao i dve vagice za...

Nastavak na B92...

OVO JE ISTINA O PROŠLOSTI REPERA KOJI JE UHAPŠEN ZBOG DROGE Bio je u vezi sa učesnicom rijalitija, a evo šta mu je bila glavna preokupacija

Izvor: Blic, 07.Okt.2020

Reper Aleksandar Lazić, poznatiji pod imenom Sale Thru, uhapšen je danas kada je policija u njegovom stanu pronašla veliku količinu droge.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.