UČITELJICA UHVAĆENA U JEFTINOM HOTELU SA SVOJIM UČENIKOM: Tri sata su “gužvali posteljinu” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Okt.2016, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UČITELJICA UHVAĆENA U JEFTINOM HOTELU SA SVOJIM UČENIKOM: Tri sata su “gužvali posteljinu” (FOTO)

Učiteljica iz Edimburga, uhvaćena je u hotelu, gde je provela tri sata u krevetu sa svojim učenikom posle mature. Ona međutim tvrdi da je u ovom slučaju bila žrtva.

Izabel Grejam (28), posvećena hrišćanka, neće pokušati da dokaže svoju nevinost na sudu, jer se ne seća šta se te noći desilo.

Slika koju je napravio jedan učenik pojavila se na društvenim mrežama i pokazuje dečaka koji drži flašu šampanjca na vratima hotelske sobe, dok plavuša spava na krevetu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Generalno nastavničko veće Škotske izreklo je Grejamovoj zabranu da se bavi učiteljskim poslom. Ona je potom promenila ime u Šona Vilki, sada je verena i uskoro će se udati. Njen muž je u potpunosti podržava u svemu.

Par se preselio u Alderšot u Hemširu, i počeli su da rade za jednu hrišćansku dobrotvornu ustanovu.

Policija je započela istragu nakon što su slike ugledale svetlost dana, ali slučaj nikada nije dospeo na sud zbog nedostatka dokaza.

Fotografije možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.