UBKC Banjaluka: U toku preseljenje zbog radova na Centralnom bloku

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBKC Banjaluka: U toku preseljenje zbog radova na Centralnom bloku

Dnevna bolnica Klinike za onkologiju Univerzitetske bolnice-Kliničkog centra Banjaluka počeće 15. januara sa radom u prostoru Zavoda za nuklearnu medicinu i bolesti štitne žlijezde, dok je hematološka dnevna bolnica Klinike za unutrašnje bolesti preseljena u Odjeljenje hematologije Klinike za unutrašnje bolesti, zbog početka rekonstrukcije Centralnog medicinskog bloka.

Kabinet za strabizam Klinike za očne bolesti biće preseljen u prostor Klinike za očne bolesti, a Audiološki >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kabinet Klinike za bolesti uha, grla i nosa u prostor Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju od 12. do 13. januara, saopšteno je iz Univerzitetske bolnice-Kliničkog centra.

Ambulanta za oralnu hirurgiju Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju će 19. januara početi sa radom na četvrtom spratu Centralnog medicinskog bloka.

U Univerzitetskoj bolnici-Kliničkom centru navode da proces rada teče neometano i da će svi pacijenti dobiti potrebnu medicinsku uslugu bez obzira na preseljenje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.