U vreloj Australiji OČAJNA KOALA zaustavila bicikliste da traži vodu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vreloj Australiji OČAJNA KOALA zaustavila bicikliste da traži vodu (VIDEO)

Biciklisti u šoku

Očajna koala, pateći na vrućinama koje prelaze 40 Celzijusovih stepeni na jugu Australije, prišla je bez straha biciklistima i prihvatila ponuđene boce s vodom, prenose lokalni mediji.

Biciklisti su se nedaleko Adelaidea zaustavili kad su videli koalu na sredini puta koja im je bez straha prišla čim su stali pa se činilo da traži vodu, kazala je Ana Hesler.

- Naravno da smo stali jer smo želeli da je sklonimo sa puta - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je.

- Stala sam s biciklom i ona mi je odmah prišla, dosta brzo za koalu, dala sam joj vodu iz svih naših boca i ona se čak i popela na moju biciklu. Niko od nas nije tako nešto nikad dosad video - dodala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.