U svom maniru: Rambo objasnio!

Izvor: Mondo, 16.Avg.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U svom maniru: Rambo objasnio!

Antonije Pušić poznatiji kao Rambo Amadeus prokomentarisao je skandal oko Bajaginog nastupa u Karlovcu.

Prethodnih dana, digla se velika frka oko nastupa , Momčila Bajagića Bajage, u Karlovcu u Hrvatskoj.

Podsetimo, nastup Bajage i Instruktora je otkazan, jer su se oko njega pobunili hrvatski ratni veterani, kojima je zasmetalo to što će im svirati beogradski muzičari iz "agresorske zemlje", sa pesmama koje "vređaju njihova osećanja".

Menadžer Instruktora >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se oglasio s rečenicom da "niko ne može da otkaže nešto što nije ni zakazno".

"Nijedan ugovor niko nije potpisao sa organizatorima, tako da je nemoguće da otkažemo nešto za šta nismo bili angažovani. Apsolutno je pravo svakog organizatora da dovede muzičare koje on želi", rekao je Pecikoza.

Organizatori su nakon otkazivanja najavili da će umesto Bajage nastupiti Hladno pivo.

Ipak, oni su odbili poziv. Članovi Hladnog piva su se oglasili i naveli da ne žele da učestvuju na manifestaciji, barem ne na taj način.

Oni su uz ovu objavu postavili i Bajaginu pesmu "Ovo je Balkan" i na taj način mu uputili jasnu poruku podrške.

Ne svira Bajaga, ne sviramo ni mi!

Ceo slučaj zaintresovao je i "svetskog mega cara" Ramba Amadeusa koji je u svom maniru dao komentar na Facebooku.

"Evo nekoliko dana pokušavam da razumem zašto bi bilo ko, bilo gdje zabranjivao koncert Bajage? Jedino objašnjenje koje može da bude logično je što Bajaga i Instruktori ne sviraju turbo folk koji je koliko vidim sasvim dobrodošao baš u svakom djelu pokojne SFRJ".Hrvati besni: Počinje emitovanje TURBOFOLK kanala!Koja je vaša omiljena Bajagina pesma? (ANKETA)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.