Izvor: Blic, 06.Jan.2024, 14:38

U predstavi glumili muža i ženu, pa nakon 48 SATI POČELI DA ŽIVE ZAJEDNO: Više od tri decenije su zajedno, a njihova ljubavna priča je nešto najlepše što ćete pročitati danas

U emisiji "Naj od naj", koja se emituje danas od 13.30h na Blic TV, kanalu 115 MTS, možete videti koji parovi sa javne scene važe za najskladnije i čija ljubav odoleva izazovima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevač je učiteljicu veronauke ostavio PET MESECI NAKON VENČANJA, a danas voli fatalnu plavušu za koju su govorili da se udala za njega iz koristi

Izvor: Blic, 06.Jan.2024

U emisiji "Naj od naj", koja se svake subote emituje od 13.30h na Blic TV, kanalu 115 MTS, mogli ste videti koji parovi sa javne scene važe za najskladnije i čija ljubav odoleva izazovima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.