U ovom restoranu imaju rešenje za socijalno DISTANCIRANJE koje mnogi smatraju prilično JEZIVIM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 07:09

U ovom restoranu imaju rešenje za socijalno DISTANCIRANJE koje mnogi smatraju prilično JEZIVIM (FOTO)

Nekim gostima će nesumnjivo biti neprijatno.

Američki restoran "The Inn at Little Washington" planira ponovno otvaranje u toku maja jer država Virdžinija počinje prvu fazu ponovnog otvaranja preduzeća koja se bave neesencijalnim delatnostima. Ipak, i kada se to desi, na snazi će biti posebne mere opreza.

Tokom prve faze otvaranja restoranima u toj saveznoj državi biće dopušteno da poslužuju goste na terasama, koje su limitirane na 50% kapaciteta. Međutim, "The >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Inn at Little Washington", restoran s 3 Mišelinove zvezdice u kojem degustacijski meni započinje od 248 dolara po osobi, ne želi da stolovi kod njih budu prazni.

Social Distancing is “INN” style. . #mannequin #michelinrestaurant #forbestravelguide #relaischateaux #michelin3stars #luxuryhotel #visitvirginia #theinnatlittlewashington

A post shared by The Inn at Little Washington (@innatlittlewash) on May 12, 2020 at 3:50pm PDT

Šef kuhinje, Patrik Okonel odlučio je stoga da ih popuni - lutkama. Fotografija na Instagram profilu restorana prikazuju lutke u starinskim odelima i haljinama iz 1940-ih.

Lutke su postavljene tako da izgledaju kao da jedu za stolovima, uz prijatan razgovor.

A post shared by The Inn at Little Washington (@innatlittlewash) on Mar 27, 2020 at 3:33pm PDT

Okonel je za "Washingtonian" rekao da njegov restoran pandemiju shvata ozbiljno. Šef kuhinje dodaje da je njegovo osoblje sprovelo dubinsko čišćenje, a kad restoran otvori svoja vrata za posetioce, nosiće maske sa još jednim detaljem koji bi mogao da oraspoloži ljude. Svaka od njih biće ukrašena osmehom Merlin Monro ili bradom Džordža Vašingtona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.