U inat dušmanima: JK zapušila usta svim zlim jezicima! (VIDEO-FOTO)

Izvor: S media, 10.Okt.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U inat dušmanima: JK zapušila usta svim zlim jezicima! (VIDEO-FOTO)

Mnogi je omalovažavaju, njeno ponašanje, pevanje, stajling- sve je na tapeti. A evo kako im je zapušila usta!

"Mala od skandala" je zovu s razlogom. Osporavana je, "pljuvana" u Srbiji i šire. Predmet je u školama, i tema je mnogih emisija. Vole da je mrze, obožavaju je i kude je...

Da, to je Jelena Krleuša.

Na sceni joj zaista nema ravne, a kada je glas u pitanju, većina je ne smatra pevačicom zavidnih vokalnih sposobnosti. A evo kako ona izlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na kraj sa svim kritikama i na koji način se trudi da zapuši usta onima koji mnogo "laju".

- Još jednom, da svi čuju kako "NE ZNAM" da pevam:-) Jedna od najlepših i najtežih pesama u mojoj karijeri, napisala je JK, a zatim dodala:

- "Dobićeš ti rat al' nećeš mir" To pomislim svaki put kad me omalovažavaju, vređaju i napadaju oni koji nisu vredni ni da prođu pored mene.

Izvor: S media, Foto: Facebook/Dejan Milićević, Twitter

Pretraga po temi: Jelena Karleuša, Tviter, Zapušila usta, Zli jezici

Nastavak na S media...






Povezane vesti

U inat dušmanima: JK zapušila usta svim zlim jezicima! (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 10.Okt.2012

Mnogi je omalovažavaju, njeno ponašanje, pevanje, stajling- sve je na tapeti. A evo kako im je zapušila usta! .."Mala od skandala" je zovu s razlogom. Osporavana je, "pljuvana" u Srbiji i šire. Predmet je u školama, i tema je mnogih emisija. Vole da je mrze, obožavaju je i kude je....Da, to je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.