U Novom Sadu već treći dan bez zločina

Izvor: Njuz.net, 10.Okt.2013, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu već treći dan bez zločina

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Policija poručila građanima da ne paniče

NOVI SAD, 10. oktobar 2013, (Njuz) – Na široj teritoriji Novog Sada tokom poslednja 72 sata nije izvršen nikakav zločin,
ekskluzivno saznaje Njuz.
Kako javlja Njuzov reporter sa lica mesta, tokom poslednja tri dana bilo je mirno u najužem centru grada, na svim limanskim naseljima, a težih zločina nije bilo ni na Grbavici kao ni na Detelinari.
Načelnik novosadske policije Stevan Krstić poručio je građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da ostanu mirni, uveravajući ih da policija čini sve što je u njenoj moći da otkrije šta se dešava u poslednja tri dana.
- Po ceo dan nas zovu uspaničeni građani, koji žele da saznaju šta se dešava u gradu. Želeo bih da im poručim da ne paniče, policija 24 časa dnevno pokušava da otkrije zbog čega su poslednji dani toliko mirni i uskoro ćemo izaći za prvim rezultatima istrage – izjavio je Stevan Krstić.
Miloš Dukić iz Novog Sada kaže da je, šetajući gradom, već danima imao utisak da će se dogoditi neki zločini, ali da se u poslednjem trenutku ipak ništa nije desilo.
- Prekjuče sam video grupu srednjoškolaca koja viču na nekog momka, a zatim su užurbanim koracima prešli ulicu i uputili se ka njemu. Taman kada sam pomislio da će izvaditi neko hladno oružje, ili barem početi da ga udaraju rukama i nogama, oni su mu pružili ruku i počeli s njim da pričaju – objašnjava ovaj uspaničeni Novosađanin, koji već danima pokušava da zaboravi ovaj događaj.
Njegova komšinica Zlata Savović kaže da je, kada se preksinoć vraćala kući, pred nju izleteo jedan momak.
-Bila sam sigurna da će mi uzeti tašnu i udariti me, ali me je on samo pitao da li imam jednu cigaru – kaže gospođa Savović, koja kaže da se još uvek trese pri sećanju na njegovo nasmejano lice kada joj se, uzevši cigaretu, zahvalio i otišao u nepoznatom pravcu.
Marko Dražić
Dejan Nikolić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.