U Novom Sadu naslikan novi mural sa likom Đorđa Balaševića

Izvor: 011vodič.com, 08.Mar.2021, 09:04

U Novom Sadu naslikan novi mural sa likom Đorđa Balaševića

U Fruškogorskoj ulici naslikan je novi mural Baleševiću u čast.
Novi Sad je dobio nove murale sa likom Đorđa Balaševića.
U Fruškogorskoj ulici, na mestu prethodnog koji je ocrtan pre sedam dana, ali se našao na meti kritika Novosađana osvanuo je novi mural u Đoletovu čast.

Autor novog murala je Deni Božić iz Doboja, koji je i u tom gradu naslikao mural čije su fotografije već obišle region.
Još jedan mural ocrtan je na Limanu 4, na zidu zgrade u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ive Andrića 3. Autor ovog murala je umetnik Deroks iz Beograda.
Organizator i idejni tvorac je Limanac Vladan Višnjičar.
– Uvek sam znao da će na ovom zidu na koji gleda moja teresa biti njegov mural, mural najvećeg od svih, ono što nisam znao je da će taj trenutak doći tako brzo nažalost. O njegovoj veličini ne treba ni pričati, dovoljno je reći da su ljudi isto plakali u Čačku kao i Zagrebu, Opatiji, Užicu, Sarajevu, Skoplju…i našem Novom Sadu – rekao je Višnjičar.
Foto: ATA Images
Izvor: PRessSerbia/NS Uzivo

Comments comments


The post U Novom Sadu naslikan novi mural sa likom Đorđa Balaševića appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.