U NEMAČKOJ JE UŽAS, došla sam u Beograd da kupujem! Evo kako su SRBI iskoristili CRNI PETAK - PUNE KESE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 00:09

"U NEMAČKOJ JE UŽAS, došla sam u Beograd da kupujem!" Evo kako su SRBI iskoristili CRNI PETAK - PUNE KESE!

Ljudi su čuvali novac za ovaj dan

Srbi su Crni petak dočekali širokih ruku i dubokih džepova. Ni kiša nije sprečila naše sugrađane da časte sebe i svoje najbliže za ovaj praznik, a evo koliko su ljudi zadovoljni sniženjima i na šta su sve dali novac.

Jedna dama otkrila je da je iz Nemačke došla samo zbog toga.

- Poslovno sam iz Nemačke došla u Beograd da kupim poklone. Idem u posetu ujni i ujaku koje nisam videla 20 godina i njoj sam kupila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bluzu. Zadovoljna sam sniženjima, i u Nemačkoj kupujem po tim radnjama. Tamo su gužve katastrofa, a ovde je sve bolje organizovano - priznala je jedna dama, koja je istakla da je poreklom iz Obrenovca.

-Pazarila sam kaput, ali nisam imala nikakav popust. Iznenadila sam se jer sam se nadala da će svaki artikl biti barem malo snižen. Interesovao me je kaput, ali nije bio snižen. Na novim modelima sniženja su slaba. Gužve nisu strašne, ali bih bila zadovoljnija da sam imala popust - bila je iskrena jedna naša sugrađanka.

- Kupovao sam za dete. Super su sniženja i nije bilo gužve - rekao je jedan muškarac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.