Izvor: Blic, 29.Maj.2022, 11:10

"U DISKOTEKAMA MU JE ZABRANJEN ULAZ" Sejo Kalač nekada punio klubove, A SAD PEVA ZA 50 EVRA U KAFANI: "Ostavio ženu i decu zbog druge, pa se odao alkoholu"

Pevač Sejo Kalač koji se proslavio pesmama "Ala, ala", "Da li si me volela ili nisi" i "Kafanska pevačica", trenutno radi u kafani za 50 evra i kako tvrde izvori, godinama vodi tešku bitku sa alkoholom, zbog čega su svi njegovi prijatelji jako zabrinuti za njega.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sejo Kalač zbog ljubavi i alkohola peva po birtijama za 50€ – ako ih pre toga ne popije

Izvor: Luftika.rs, 29.Maj.2022

Sejo Kalač, nekada vrlo popularan i aktuelan folker pevač, sada se zbog alkoholizma nalazi u jako teško životnom razdoblju. Ljudi koji ga poznaju navode da je sunovrat doživeo zbog ljubavi.. Nekada su ga volele sve generacije, svojevremeno je završio i u hit filmu „Džet-set“, u kojem je bio...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.