Tužna priča Dele Ali: Diler droge, majka alkoholičarka, zlostavljena, zavisna od tableta za spavanje

Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jul.2023, 02:30

Tužna priča Dele Ali: Diler droge, majka alkoholičarka, zlostavljena, zavisna od tableta za spavanje

Betadanas 15:02

Fotografija: EPA-EFE/ERDEM SAHIN
Fudbaler Evertona Dele Ali rekao je u intervjuu da je nedavno završio rehabilitaciju od zavisnosti od tableta za spavanje, nakon što se borio sa traumom seksualnog zlostavljanja u detinjstvu.
Nekadašnja velika nada engleskog fudbala, sada 27-godišnjica, ispričao je kako je dilovao drugog sa osam godina, dok ga je sa 12 godina usvojila nova porodica.
„Moja majka je bila alkoholičarka. Onda su me poslali u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Afriku (kod mog oca) da se naučim disciplini, pa su me vratili u Englesku. Počeo sam da pušim kada sam imao sedam godina, a drogu sam prodao sa osam godina“, rekao je Ali u intervjuu Geriju Nevilu.
Odlučio je da se progovori o zavisnosti od tableta za spavanje, koje se često prepisuje fudbalerima.
„Odlaz na rehabilitaciju je definitivno zastrašujući, ali nikada nisam mogao da zamislim koliko ću jači izaći iz toga i da će mi to psihički pomoći“, dodao je on.
Ali je 2018. godine bio ključni igrač reprezentacije Engleske, koji je stigao do polufinala Svetskog prvenstva, dok je godinu dana kasnije igrao u finalu Lige šampiona sa Totenhemom.
Početak prošle godine prešao je u Everton, a prošla sezona je bila na pozajmici u Bešiktašu.
Pratite nas na našem Fejsbuk i instagram stranici, ali i na Tvitter red. Prijavi se na PDF izdanje lista Danas.




Najnoviji
Sport


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.