Tužna fotografija prikazuje STRAŠNU realnost rada u supermarketima tokom pandemije koronavirusa! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna fotografija prikazuje STRAŠNU realnost rada u supermarketima tokom pandemije koronavirusa! (FOTO)

Ne kukajte zbog izolacije, sramota je.

Zabrinuta majka iz Australije podelila je fotografiju svoje ćerke tinejdžerke posle smene u prodavnici i mnoge rastužila na Fejsbuku.

Debara Nidril iz Taunsvila u Qvinslendu podelila je fotografiju svoje 18-ogodišnje ćerke Džordin koja se srušila na kauč u suzama posle naporne smene u supermarketu "Woolworths".

A Townsville mum shared a photo of her teen daughter after finishing at shift at Woolies – showing >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << the gruelling reality of the essential job.https://t.co/h7Yv4q61Nq

— news.com.au (@newscomauHQ) April 1, 2020

U gnevnoj objavi na Fejsbuku Debara podstiče ljude da razmisle o načinu na koji se ponašaju tokom pandemije koronavirusa. "Zahvaljujem se svim đubradima koje misle da je u redu zlostavljati osoblje u dućanu do tačke slamanja... svaki dan... više puta dnevno... zlostavljati ih za stvari koje uopšte ne kontrolišu", napisala je u ponedeljak na Facebooku.

"Nadam se da si u redu. Ljudi su stoka i ne zaslužuješ ovo", samo je jedna od poruka podrške koju je devojka dobila.

Poslednjih nedelja supermarketi širom Australije bili su opustošeni, što je izazvalo prizore haosa između iscrpljenih radnika i paničnih kupaca, piše news.com.au. Nedavno se tako na internetu pojavio i snimak tučnjave žena zbog toalet papira u jednoj prodavnici.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.