Tuzla: Muškarac preminuo od hladnoće u Gornjoj Obodnici

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuzla: Muškarac preminuo od hladnoće u Gornjoj Obodnici

Beživotno tijelo muškarca čiji su inicijali P. L. (59), pronađeno je danas u Gornjoj Obodnici, tuzlanskoj prigradskoj mjesnoj zajednici, oko 14.10.

Tijelo muškarca pronađeno je na jednoj njivi nedaleko od njegove kuće, a narednih dana biće utvrđen uzrok njegove smrti, piše Klix.

Nezvanično saznajemo kako je P. L. preminuo od hladnoće, ali će konačan odgovor o tome dati rezultati obdukcije koja je naređena.

Uviđaj su obavili službenici Policijske stanice Istok PU Tuzla. Istraga se nastavlja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BiH: Dve žrtve smrzavanja

Izvor: B92, 02.Jan.2015

Beživotno telo muškarca pronađeno je nedaleko od Tuzle i to je druga žrtva smrzavanja u Bosni i Hercegovini...Mediji u BiH su javili da je telo 52-godišnjeg muškarca pronađeno u tuzlanskom prigradskom naselju Gornjoj Obodnici, na njivi nedaleko od njegove kuće...Kako se navodi, muškarac je preminuo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.