Tupak snima novi album?!

Izvor: Mondo, 21.Jan.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tupak snima novi album?!

"Evo nas zajedno u studiju," tvrdi producent!

Iako je ubijen pre 23 godine, Tupak Šakur (2Pac) navodno snima novi album!

"Doveo sam Paka nazad u studio. Uskoro nove pesme," napisao je Šug Najt mlađi na Instagramu.

View this post on Instagram

This ain’t a joke. #NewDeathRow ??/?? Coming soon.

A post shared by Suge J Knight (@sugejknight) on Jan 18, 2019 at 3:11pm PST

Sin vlasnika izdavačke kuće "Death row", Šuga Najta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << starijeg, ranije je podigao veliku prašinu tvrdnjom da je Tupak lažirao svoje ubistvo i da "mirno živi u Maleziji".

Pošto su ga zasuli lavinom negativnih komentara, Najt je dodao "prvo sumnjaju u tebe, pa ti kažu da si lud, ali ja to ne shvatam lično".

Njegov otac česta je tema teoretičara zavere, koji tvrde da je on lično namestio ne samo ubistvo Tupaka, već i Notorious BIG-a.

Najt je svojevremeno platio kauciju dok je Šakur bio u zatvoru, uz uslov da pređe u njegovu izdavačku kuću, na šta je Tupak pristao.

Prema teorijama zavere, Najt je onda 1996. naručio njegovo ubistvo da bi ga sprečio da napusti izdavačku kuću "Death row", a svega pola godine kasnije i ubistvo "Bigija", kako bi otklonio sumnju sa sebe.

Inače, Šug Najt stariji od kraja prošle godine je u zatvoru, gde izdržava kaznu od 28 godina.

Najt je početkom 2015, nakon svađe sa konsultantom na filmu "Straight outta Compton" o grupi NWA, svojim kamionetom udario najpre konsultanta, Klea Slouna, a onda pregazio biznismena Terija Kartera koji je kasnije preminuo od zadobijenih povreda.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.