Tunika od hobotnice

Izvor: Dzungla.org, 02.Nov.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tunika od hobotnice

Tunika od hobotnice, haljina od mesa, bluza od čokolade... mogu se videti na izložbi fotografija 'Modna hrana' u Muzeju komunikacija u Berlinu.

Nesvakidašnje kreacije od hobotnice, morske trave, mesa i čokolade, plod su austrijskog kuvara Rolanda Tretla i fotografa Helge Kiršberger.
Oni su povezali visoku modu i hranu, a fotografije te 'modne koleckije' mogu se videti do 29. januara u berlinskom Muzeju komunikacija.
Modeli su slikani na pravim manekenkama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << su strpljivo čekale dok su ih mazli čokoladaom, 'ukrašavali' hobotnicama...

Autori kažu da im je cilj bio da prikažu 'ukuse savremenog potrošačkog društva i kičaste modne trendove'.
'Izložene fotografije su provokativne, ali nisu vulgarne ili pornografske, mada imaju dozu erotike. One, pre svega, postavljaju razna pitanja', rekla je direktorka Muzeja Liselot Kugler.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.