Tukla policajca, davila oca, unakazila dečka...

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tukla policajca, davila oca, unakazila dečka...

Protiv glumice Heder Loklir podignute tri optužnice jer je tokom hapšenja tukla policajca i dva bolničara Hitne pomoći.

Posrnula zvezda serija "Dinastija" i "Melrouz plejs" Heder Loklir, uhapšena je ranije ove godine, nakon što je policija odgovorila na poziv iz njene kuće.

Tamo su zatekli pijanu glumicu koja se opirala hapšenju, potom udrila policajca i opirala se i tom prilikom povredila medicinskog tehničara koji je pokušavao da je smesti na nosila.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Ove nedelje je konačno protiv glumice podignuta optužnica po tri tačke – prva za napad na policajca, druge dve za napad na radnike Hitne pomoći.

Ovo nije prvi put da glumica bije – u februaru ove godine je uhapšena zbog nasilja u porodici – pretuka je verenika, a samo par meseci kasnije je napala i roditelje. Glumica je navodno davila oca i napala majku.

Nakon poslednjeg hapšenja smeštena je u psihijatrijsku ustanovu.

Loklirova je nakon podizanja optužnice zbog napada na policajca i medicinskog tehničara navodno izjavila da je i ona tada povređena i dokaze o zadobijenim povredama pokazati na sudu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.