Tuča prerasla u verbalnu raspravu

Izvor: Njuz.net, 23.Feb.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča prerasla u verbalnu raspravu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Akteri tuče su, bez ikakvog razloga, odlučili da je reše raspravom

BEOGRAD, 23. februar 2013, (Njuz) – Tuča koja je zbog parking mesta u Molerovoj ulici izbila sinoć između dvojice Beograđana vrlo brzo je, na veliko razočaranje brojnih očevidaca, prerasla u običnu verbalnu raspravu.

Kako se navodi u izveštaju policijske patrole koja je izašla na lice mesta, vozači su se umalo sudarili dok su istovremeno pokušavali da uparkiraju svoja vozila na jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << slobodno mesto ispred broja 23, a zatim su istrčali iz kola i započeli tuču.
Policija je saopštila da se osnovano sumnja da su se N.S. i D.C. fizički sukobili, a zatim i verbalno raspravljali zbog korišćenja parking mesta u Molerovoj ulici. Tom prilikom su jedan drugom zadali po dva udarca zatvorenom šakom u predelu glave nakon čega su, bez ikakvog razloga, odlučili da sukob reše raspravom. U toku je istraga kojom će se utvrditi ko je od njih dvojice inicirao prekid tuče, stoji u saopštenju.
- Sve se brzo odigralo – izjavio je za Njuz jedan od stanara zgrade ispred koje se desio incident – Samo se začula škripa kočnica i vozači su bez reči počeli da se tuku. Nas sedam, osam je zastalo da pogleda, međutim, nakon samo par udaraca oni su prestali da se biju i počeli su da se raspravljaju. Rasprava je vremenom postajala sve blaža, pa smo komšija i ja uleteli da ih razdvojimo, jer smo se uplašili da će se na kraju i pomiriti – rekao je on.
Njegov komšija je dodao i to da je strašno kako ljudi danas blago reaguju za svaku sitnicu i da je primetio da je „sve više ludaka koji bi svaki problem rešavali dogovorom“.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.