Tuča jastucima građanima New Yorka donijela zabavu i smijeh

Izvor: Cafe.ba, 05.Apr.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča jastucima građanima New Yorka donijela zabavu i smijeh

- Građani svih uzrasta podijeljeni u grupe učestvovali su u višesatnoj "tuči jastucima" - Podrazumijeva se da ulice nakon "borbi" budu prekrivene perjem

Uz smijeh i perje na sve strane, hiljadu građana okupljenih na Washington Squareu u New Yorku obilježilo je Međunarodni dan borbe jastucima, piše Anadolu Agency (AA.

Građani svih uzrasta podijeljeni u grupe učestvovali su u višesatnoj "tuči jastucima" i uživali u nesvakidašnjem ambijentu na ulici. Zabavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << uz perje koje je letjelo na sve strane osiguravali su pripadnici policijskih snaga.

Međunarodni dan borbe jastucima na ulicama svjetskih prijestolnica svake godine okupi veliki broj osoba, od kojih neki za ovu priliku oblače odijela poznatih "superjunaka" iz filmova.

Tuča jastucima, koja za cilj ima optuštanje i bijeg od svakodnevnice u brojnim zemaljama obilježava se početkom mjeseca aprila od 2008. godine.

Nepisano pravilo nalaže da u igri ne učestvuju samo oni koji su "nenaoružani" jastucima, a podrazumijeva se da ulice nakon "borbi" budu prekrivene perjem.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.