Trojka ruši Internet! (FOTO 18+)

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Trojka" ruši Internet! (FOTO 18+)

Kakva Kim Kardašijan i gola pozadina, kada ona dobije priliku da se slika za naslovnu stranu...

Magazin "Paper" je poznat po eksplicitnim i kontroverznim naslovnim stranama, pa su tako 2014. godine imali pokušaj da "sruše internet" uz pomoć Kim Kardašijan i njene gole pozadine, a ovoga puta će možda i uspeti u svojoj nameri zahvaljujući Niki Minaž!

Niki (34) se slikala u izdanju koje najverovatnije ne biste hteli da otvorite ukoliko ste na kompjuteru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na poslu, jer je u pitanju "trostruka" Niki koja samu sebe mazi i seksualno dodiruje (kao da ima trojku sama sa sobom), a nakon Kim, ovo je prva naslovnica koja nosi opis "sruši internet".

Naslovnica zgodno nosi naziv "Minaj a Trois" ("Trojka sa Niki"). Jedna Niki sedi na stolici raširenih nogu dok joj bradavice prekrivaju samo male tačke. S leđa joj grudi jednom rukom dodiruje druga Niki koja je isto tako polugola, a treća kleči u podnožju stolice i isplazila je jezik ka međunožju prve Niki koja sedi na stolici.

Brat pevačice osuđen za silovanje devojčice!

"Nikada nismo nazvali izdanje 'Sruši internet' od 2014. godine sa Kim Kardašijan. Potrebna je specijalna vrsta talenta uz fantastičnu bazu fanova i poverenje prema našem magazinu kako bi se odradila ova magija. Uvek sam voleo sve izgleda koje je Niki nosila. Sada imamo priliku da ih vidimo sve zajedno", rekao je kreativni direktor "Paper" magazina Dru Eliot.

A, sad, "parite" oči!

BTW, this is our new cover. #BreakTheInternet cc @NickiMinaj

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on Nov 14, 2017 at 6:01pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.